Kop Silo6 houten vloeren

SILO 6

Vloerverwarming

Showroom Harderwijk

Prijzen houten vloeren

Massieve vloerdelen

Houten vloer leggen

Visgraat parket

Verouderde vloeren

Plank of parket

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Ondervloeren

Offerte aanvragen

Houtsoorten

Lamelparket

Onderhoud

Afwerking

Laminaat

Plinten

 

 

 

 

 

Solidfloor

Solidfloor Warrant fraser

Kies een parketvloer die bij u past

Maak kennis met de veelzijdige collecties houten vloeren van Solidfloor. Onze duurzame parketvloeren zitten vol karakter en zijn van nature mooi en warm. Elke authentieke houten vloer van Solidfloor is geschikt voor elke ruimte in het huis, zoals de woonkamer, slaapkamer tot de kinderkamer. En ook in ruimtes die intensief worden belopen zoals op kantoor of in de winkel.

Een houten vloer vormt de basis voor elke stijl, in elk interieur. De unieke collecties hebben elke eigen specifieke kernmerken, met een geheel eigen sfeer. Dat is wat een Solidfloor houten vloer zo bijzonder maakt. Solidfloor heeft voor u de collecties parketvloeren handig onderverdeeld in drie stijlgroepen; Sfeervol, Klassiek en Modern.

Sfeervolle parketvloeren

Een sfeervolle parketvloer kenmerkt zich door nerven en noesten of juist als robuuste vloer met warme tinten. Het geeft het interieur een rustieke basis, waar een ieder zich direct thuis voelt. Door natuurlijke materialen en tinten ontstaat een uitnodigende, gezellige sfeer van landelijk wonen.

Hier wil je wonen, hier wil je leven: oude en nieuwe meubels laten zich harmonieus combineren. Warrant en de Vintage collectie zoekt u als dit uw stijl is.

 

Klassieke parketvloeren

De klassieke parketvloeren zijn herkenbaar aan hun stijlvolle patronen en rijke kleuren en geven het interieur een chique, elegante uitstraling. Deze stijl weerspiegelt de grandeur van vroeger maar kan ook op een heel eigentijdse manier worden ingevuld.

Bij een stijlvol klassiek interieur komt een parketvloer van Solidfloor goed tot zijn recht. New Classics is de collectie die toe hiertoe behoort.

 

Moderne parketvloeren

De moderne parketvloer is onze meest uitgebreide stijlgroep, waar u de eenvoudige lifestyle tot en met trendy design vloer kunt vinden. In een modern interieur past een houten vloer met een egale structuur. Een lichte basis die accenten prachtig laat uitkomen, bijvoorbeeld in vergrijsde tinten, maar ook in zwart of wit. Met een moderne Solidfloor kiest u voor gemak, een natuurlijke basis voor het eigentijdse interieur. We denken hier aan de: Black and White , Earth & Firecollectie

Naast de standaard collectie van Solidfloor bestaan er ook nog de unieke collecties van PIET BOON en de Driftwood lijn.

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Laminaat

| Contact | Home | Partners |

© copyright 2005 - lopende jaar, Silo 6, loads of living