Kop Silo6 houten vloeren

SILO 6

Vloerverwarming

Showroom Harderwijk

Prijzen houten vloeren

Massieve vloerdelen

Houten vloer leggen

Visgraat parket

Verouderde vloeren

Plank of parket

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Ondervloeren

Offerte aanvragen

Houtsoorten

Lamelparket

Onderhoud

Afwerking

Laminaat

Plinten

 

 

 

 

 

Lamelparket

lamelplank
Lamelparket zijn planken die opgebouwd zijn uit een multiplex ( berken is het best) als drager met een toplaag van de gewenste houtsoort. Deze toplaag kan varieren van 3 tot en met 6 mm. Zeer grote voordeel van de lamelplank is de minimale werking. Nadeel is dat de toplaag zeer vakkundig op de drager gelijmd dient te worden. Dit is een kostbaar proces en is daarom terug te vinden in de prijsverschillen van de lamelplank. Indien deze verlijming niet correct plaats vindt treedt er delaminatie op. Of terwijl het loslaten van de toplaag. Bij een toplaag van 5 mm is de plank net zo vaak te schuren als zijn massieve tegenhanger. Er zal altijd een aantal mm boven het mes moeten blijven anders verliest ook een massieve plank zijn stevigheid.

Een goede kwaliteit multiplank bestaat uit minimaal 3 verschillende lagen (altijd oneven in aantal) hout. Alleen dan zal een product beperkt aan werking onderhevig zijn. Deze vloer uitstekend zwevend te leggen en met de juiste ondervoer de oplossing voor appartementen en lofts. Als u de planken in onze fabriek laat afwerken is deze vloer prima voor de doe het zelfer.

Lamelparket vindt u ook terug onder de naam werkingsvrij, duoplank en lamel vloerdelen. Wij leveren deze breeddeel, en als strokenparket. Lamelplanken zijn er van 14 cm tot wel 26 cm breed in diverse selecties. Wie bieden lamelplanken aan onder de naam Silo "in house" lamelparket en Solidfloor

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Laminaat

| Contact | Home | Partners |

© copyright 2005 - lopende jaar, Silo 6, loads of living