Kop Silo6 houten vloeren

SILO 6

Vloerverwarming

Showroom Harderwijk

Prijzen houten vloeren

Massieve vloerdelen

Houten vloer leggen

Visgraat parket

Verouderde vloeren

Plank of parket

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Ondervloeren

Offerte aanvragen

Houtsoorten

Lamelparket

Onderhoud

Afwerking

Laminaat

Plinten

 

 

 

 

 

Plinten en randafwerking

Randafwerking is onder te verdelen in massieve en holle plinten, profielen en afdeklijsten of ook afdeklatten genaamd. Plinten kunnen gemaakt zijn van diverse houtsoorten die gelijk zijn aan de houtsoort van uw vloer. Veel gehoorde opmerking dat dit wel een bak idee geeft. Populair zijn dit jaar de MDF plinten die reeds witvoor gegrond zijn. Deze plinten zijn zeer eenvoudig te schilderen in bijvoorbeeld een hoogglans lak in de kleur van de muur. Uitstraling hier is dat uw vloer strak onder de plint verdwijnt. Staande plinten zijn nodig bij zwevende vloeren. De vloer kan dan onder de plint uitzetten en krimpen zonder dat u het merkt.Staande plinten hebben veelal een dikt van 18 mm en hoogte van 5 cm tot wel 15 cm.

 

 
Mdf plint model recht voorgegrond wit, 6, 9 of 12 cm hoog en een dikte van 16 mm. Plint lengte is 250 cm

 

 
Mdf plint model kraal voorgegrond wit, 6, 9 of 12 cm hoog en een dikte van 16 mm. Plint lengte is 250 cm

Hier een voorbeeld van een duivetrap plint met kabelgoot. Een geverfde plint geeft je kamer een sjieke uitstraling. De vloer verdwijnt onder de plint zodat de afscheiding zeer strak is.

 

 

plint duiventrap

 

Afdeklijsten zijn nagenoeg in elke houtsoort te krijgen. Deze lijsten hebben veelal een dikte van 5 mm en een breedte van 20 mm tot 30 mm. Afdeklijsten worden vooral gebruikt bij verlijmd leggen van tapis zoals visgraat en vol verlijmde massieve en lamelplanken.

 

 

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Laminaat

| Contact | Home | Partners |

© copyright 2005 - lopende jaar, Silo 6, loads of living