Kop Silo6 houten vloeren

SILO 6

Vloerverwarming

Showroom Harderwijk

Prijzen houten vloeren

Massieve vloerdelen

Houten vloer leggen

Visgraat parket

Verouderde vloeren

Plank of parket

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Ondervloeren

Offerte aanvragen

Houtsoorten

Lamelparket

Onderhoud

Afwerking

Laminaat

Plinten

 

 

 

 

 

Prijs houten vloeren

Prijzen houten vloeren zijn heel divers. Laten we voorop stellen dat de marges van houten vloeren en parket beduidend lager zijn dan over het algemeen in de detailhandel. Dit houdt in dat als er prijzen worden aangeboden die ruim lager liggen dan dezelfde houten vloeren elders dat je al zeer voorzichtig moet worden. Kans bestaat dat de kwaliteit onder de maat is of dat de luiqiditeit van dat bedrijf onder druk staat. In dat laatste geval onderzoek dan of het bedrijf aangesloten is bij een branchevereniging. Dan bent u in het ergste geval niet uw geld kwijt.

Mocht de prijzen laag worden gehouden doordat de kwaliteit beduidend minder is; dan is dat prima mits dit netjes vermeld wordt. Bij Silo 6 kunt u gerust vragen waarom een houten vloer goedkoper of juist duurder is. U krijgt dan heel helder een uitleg.

Omdat prijzen van een houten vloer dus van zoveel details afhangt heeft een offerte maken, zonder dat we goed duidelijk hebben wat u wilt en wat de technische mogelijkheden zijn, geen zin. Wij zullen in overleg waarbij beide partijen diverse vragen kunnen stellen tot het juiste product en legmethode moeten komen. Wij hebben u dus nodig in de winkel.

 

 

Houten vloeren

PVC vloeren

Gietvloeren

Laminaat

| Contact | Home | Partners |

© copyright 2005 - lopende jaar, Silo 6, loads of living